Двох громадян Туреччини затримали біля кордону з Польщею

НАЗАД
07 червня 2018 09:49

Біля українсько-польського кордону прикордонники Мостиського загону, які охороняють частину гірської ділянки кордону з Польщею, затримали двох мандрівників із Туреччини.

Так, дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Смільниця» отримав випереджувальну інформацію про появу на ділянці невідомих. Прикордонники розпочали пошук незнайомців, задіяли групу реагування та резерви підрозділу. За деякий час, на околиці одного з сіл прикордоння, за два кілометри від Польщі, правоохоронці затримали двох чоловіків з документами – громадян Туреччини. Іноземці 1990 та 1991 років народження підтвердили, що мали на меті пішки в обхід пункту пропуску перейти державний кордон, аби в подальшому дістатись країн західної Європи.

 Іноземців було затримано в адміністративному порядку, рішення по справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України вчиненого групою осіб прийматиме суд.

Нагадаємо, що з кінця квітня цього року на кордоні тривають заходи спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018». З початку операції тільки прикордонники Мостиського загону в 14 випадках затримали 38 порушників державного кордону. Як раніше повідомлялось, найчисельнішу групу нелегальних мігрантів – 18 іноземців, затримали прикордонники цього ж відділу минулого тижня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси