Двоє іноземців у столичних аеропортах пропонували прикордонникам 700 доларів США

НАЗАД
31 сiчня 2019 16:03

Хабародавців-іноземців затримали учора у столичних аеропортах співробітники внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України.

В пункті пропуску «Жуляни» співробітниками внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства спільно з військовою прокуратурою Дарницького гарнізону за скоєння злочину, передбаченого ст.369 ККУ затримали громадянина Туреччини. Іноземець запропонував прикордонному наряду хабар у розмірі 500 доларів США за пропуск своєї сестри з сім’єю. Напередодні родину прикордонники не пропустили в Україну через не підтвердження мети перебування.

Крім того, учора ввечері правоохоронці задокументували за скоєння злочину, передбаченого цією ж статтею, правопорушення, вчинене іншим іноземцем – громадянином Пакистану, у пункті пропуску «Бориспіль». Чоловік також не міг підтвердив мету свого перебування в Україні і був не пропущений в нашу країну. Тому, аби не відлітати зворотним рейсом, пакистанець вирішив дати хабара прикордонникам у розмірі 200 доларів США.

В обох випадках співробітники Держприкордонслужби відмовились від неправомірної вигоди. Тривають подальші заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси