Двоє єгиптян пробиралися в Україну із Румунії

НАЗАД
10 червня 2022 14:19

Сьогодні вночі на Буковині прикордонний наряд відділення «Черепківка» Чернівецького загону виявив двох осіб. Вони оминули офіційні пункти пропуску та незаконно перетнули кордон.

На вимогу прикордонників зупинитись чоловіки не відреагували та почали втікати, тому прикордонникам довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Правопорушники продовжили втікати, але охоронці кордону їх наздогнали та затримали.

При собі втікачі мали документи громадян Єгипту 1986 та 1987 року народження.

Наразі співробітники Чернівецького загону з’ясовують, з якою метою «горе-туристи» намагалися потрапити на територію нашої країни.

Затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до відповідальності за ст.185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» та ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП.

Після оформлення відповідних документів порушників кордону буде передано представникам прикордонної поліції Румунії в рамках реадмісії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси