Два «Крайслера», «Деу» та «Мерседес» порушники втратили через 1000 пачок сигарет

НАЗАД
08 червня 2016 08:51

Протягом доби співробітники Мостиського, Мукачівського, Чернівецького та Луцького прикордонних загонів у взаємодії із працівниками митниці під час перевірочних заходів виявили у автомобілях безліч спеціаль

Протягом доби співробітники Мостиського, Мукачівського, Чернівецького та Луцького прикордонних загонів у взаємодії із працівниками митниці під час перевірочних заходів виявили у автомобілях безліч спеціально обладнаних сховків для переміщення контрабанди через державний кордон. Варто зазначити, що у всіх випадках громадяни України, Угорщини та  Румунії позбулися власних автівок, а саме двох «Крайслерів», «Деу» та «Мерседеса».

Так, у пункті пропуску «Краковець» під час огляду транспортного засобу «Крайслер»прикордонники виявили в правому передньому лонжероні, спеціально вирізаному кустарним способом отворі та за декоративною обшивкою багажного відділення автомобіля сховки із сигарети. У тайнику вилучили лише 86 пачок, однак автівки, як засобу контрабанди, громадянці України також довелося позбутися.

А у пункті пропуску «Вилок» угорець намагався перемістити приховані 635 пачок цигарок у стелі салона автомобіля. Вилучити сигарети прикордонники змогли лише після демонтажу декоративної обшивки «Крайслера». Як результат, автівка на суму понад 200 тисяч гривень та сигарети на 3 тисячі гривень вилучено та передано співробітникам ДФС України.

Ще 110 пачок, також під обшивкою авто, приховав громадянин Румунії. У порожнині лівих передніх дверей транспортного засобу «Деу» порушник облаштував тайник. Він намагався з прихованим тютюном перетнути кордон через пункт пропуску «Порубне». Однак йому це не вдалося. Крім того, іноземець позбувся як сигарет, так і автівки, яку оцінили у 25 тисяч гривень.

Також позбувся «Мерседеса» і громадянин України у пункті пропуску «Ягодин». У даному випадку українець в панелі приладів в спеціально виготовленій ємності автомобіля намагався перемістити 246 пачок сигарет без акцизних марок. Транспортний засіб та сигарети вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам.  Сума оцінки вилученого автомобіля становить понад 75 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси