Дрон виявив порушення прикордонного режиму

НАЗАД
26 жовтня 2017 11:59

Учора, «зелені кашкети» Бердянського загону за допомогою квадракоптера в районі Бердянської Коси виявили порушення прикордонного режиму, а саме зберігання маломірного плавзасобу поза пунктом базування. За даним фактом військовослужбовці склали протокол пр

Прикордонники активно використовують технічні засоби в охороні державного кордону. Часто на допомогу правоохоронцям приходять квадрокоптери.

Так, учора, «зелені кашкети» Бердянського загону за допомогою квадракоптера в районі Бердянської Коси виявили порушення прикордонного режиму, а саме зберігання маломірного плавзасобу поза пунктом базування. За даним фактом військовослужбовці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП.

Загалом з початку року в вздовж берегової лінії та в підконтрольній акваторії Азовського моря за допомогою квадрокопрета прикордонники виявили більше 15 порушників прикордонного режиму, близько 20 плавзасобів, які знаходились поза пунктами базування, а також два десятки незаконних знарядь лову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси