Дорогі прикордонники, колеги, друзі, українці!

НАЗАД
31 грудня 2021 15:58

Всі ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, аби розділити радість з рідними та загадати бажання на рік прийдешній. Ми завжди очікуємо, що у старому році залишаться всі негаразди і новий рік принесе найочікуваніше.

Тож я щиро вітаю всіх з Новим 2022 роком і сердечно бажаю кожному родинного благополуччя, миру, розвитку, достатку та, звісно, чудового святкового настрою!

Згадуючи рік, що минає, зазначу – для прикордонної родини він був не менш складним за попередній, але ми з гідністю його завершуємо. Нам довелось реагувати на нарощення російської військової присутності поблизу кордонів України, можливе ускладнення міграційної кризи з Білорусі, ми продовжували протидіяти розповсюдженню пандемії та активізації протиправної діяльності та багатьом іншим викликам.

Але найголовніше – я хочу подякувати усьому колективу відомства, який у цей непростий час сумлінно несе службу, незважаючи ні на що – бо є і службове навантаження, і щоденні виклики, і ситуації, які вимагають самовідданих дій.

Кожен захисник кордону відіграє важливу роль у ефективному захисті держрубежу та змінах на краще нашої держави. Тому повага до військовослужбовця, формування колективів однодумців, починаючи від солдата до керівника вищого рівня, забезпечення умов служби і соцзахисту – залишаються для нас незмінним пріоритетом.

Завдяки роботі кожного із вас, прикордонників цінують міжнародні партнери та допомагають посилити спроможності наших підрозділів.

Тільки разом ми сильні, тільки разом зможемо досягти успіху та забезпечити прикордонну безпеку, вивівши її на новий, значно вищий, рівень. Нехай віра у світле майбутнє надає сил на нові звершення протягом усього 2022 року.

З Новим роком!

Слава Україні!

Голова Державної прикордонної служби України Сергій ДЕЙНЕКО

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси