Допомога прикордонникам від іспанських благодійників не припинятиметься

НАЗАД
19 грудня 2022 13:22

Про це охоронців кордону запевнила сестра Лусія Карам, керівниця Фонду монастиря Санта-Клара (Іспанія).

Днями вона відвідала Західне регіональне управління Державної прикордонної служби. Під час візиту благодійниця презентувала прикордонникам книгу «3000 кілометрів соціальної акції». У виданні зібрано інформацію та світлини, які відображають надання Україні допомоги, що здійснює команда благодійників від «Асоціації волонтерів CaixaBank», «Асоціації «Посланці миру» та Фонду монастиря Санта-Клара.

Своєю чергою керівник управління генерал-майор Віктор БАБЮК подякував сестрі Лусії та усій іспанській спільноті за безцінну допомогу, яку вони надають українському народу і, зокрема, прикордонному відомству у боротьбі за Свободу й Незалежність України. На знак шани і вдячності іспанській гості було презентовано пам’ятну картину.

Під час зустрічі Віктор БАБЮК також розповів сестрі Лусії про основні завдання, які виконують охоронці західних рубежів, у тому числі і в районах ведення бойових дій, про їхні здобутки у протистоянні з ворогом. Крім того, вони обговорили питання подальшої співпраці, можливості надання необхідної допомоги та визначилися з потребами українських прикордонників. Доброчинниця запевнила керівника управління, що іспанська громада продовжить допомагати українському народу і вона докладе усіх можливих зусиль задля перемоги України.

Нагадаємо, що завдяки зусиллям Фонду монастиря Санта-Клара, «Асоціації волонтерів CaixaBank» та «Асоціації «Посланці миру» Держприкордонслужба України отримала понад 60 автомобілів, більше 50 з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів та обладнання. Організовано лікування та реабілітацію поранених воїнів у медзакладах Іспанії.

Щиро вдячні іспанському народу!

Разом переможемо!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси