Допомагаємо вчити маленьких патріотів поважати закон, любити Україну і її кордон

НАЗАД
29 травня 2021 11:05

З наближенням Дня захисту дітей у Луцький прикордонний загін завітали учні початкових класів загальноосвітньої школи №12 міста Луцька.

Щирі дитячі посмішки та допитливі погляди створили чудову атмосферу. Спершу діти відвідали музей прикордонного загону, де завідувачка Марія Столярук розповіла про історію його створення та показала найцікавіші експонати, серед них і ті, що привезені з зони проведення АТО/ООС.

Неабияке захоплення та інтерес викликали у дітей представлене озброєння та сучасна техніка, яку  прикордонники використовують в охороні державного кордону. Хлопці та дівчата мали змогу побувати  усередині броньованого автомобіля та мобільного тепловізійного комплексу, приміряти спеціальне спорядження.

    Гарного настрою додали учням і музичні композиції у виконанні військового оркестру Луцького прикордонного загону.      

З нагоди прийдешнього Дня захисту дітей прикордонники подарували гостям ексклюзивні розмальовки, які допоможуть малечі більше дізнатися про службу зелених беретів. На аркушах, окрім малюнків (художник Олексій Огонь), розміщена інформація про військову форму, техніку та особливості професії. Також є відомості з географії та історії. В ній розміщені QR-коди, за якими можна отримати доступ до цікавої інформації, до прикладу  про національно-патріотичну гру «Джура-прикордонник».

     У дружньому колі учні розмалювали перший аркуш та написали на листівках, які містяться наприкінці розмальовки,  побажання захисникам України. Невдовзі вони будуть відправлені військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні проведення ООС. 

    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси