Додому із зони АТО повернулися прикордонники Західного регіонального управління

НАЗАД
11 березня 2015 14:44

Сьогодні  та учора із зони АТО до постійних місць дислокації  поверненулися прикордонники Чернівецького та Мостиського прикордонних загонів.

Сьогодні в управлінні Чернівецького прикордонного загону відбулися урочисті заходи з нагоди повернення окремої бойової прикордонної комендатури «Чернівці» із зони АТО.

Протягом 6 місяців прикордонники сумлінно виконували поставлені завдання на сході країни та повернулися у повному складі до місця дислокації без бойових втрат. 

Прикордонників на залізничному вокзалі із квітами, жовто-блакитними прапорами зустрічали рідні, близькі та побратими, скандуючи «Слава Україні! Героям слава!».

- Ми гордимося своїми підлеглими, які гідно несуть службу на найвідповідальніших та найгарячіших ділянках кордону, - говорить заступника начальника загону - начальник відділу персоналу Віталій Драч. 

 Крім того учора персонал Мостиського прикордонного загону, близькі та рідні, гості та керівники органів місцевого самоврядування вітали підрозділ загону, який більше 5 місяців також перебував на сході України.

Весь особовий склад оперативно-бойової прикордонної комендатури «Мостиська» повернувся додому  живими та здоровими.

Однак, на жаль, прикордонники втратили свого надійного чотирилапого помічника - розшукового собаку Вожака, який загинув у результаті одного з обстрілів терористами.

  За час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції персонал комендатури неодноразово брав участь у бойових зіткненнях з терористами, затриманні осіб, причетних до терористичної діяльності та їх пособників. Військовослужбовцями було викрито рід місць відсидки противника, сховки зі зброєю та боєприпасами.

Після вихідних та відпусток прикордонники знову стануть до строю  та продовжать службу у підрозділах охорони державного кордону.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси