Добро починається з кожного з нас

НАЗАД
19 грудня 2022 15:26

У день Святого Миколая прикордонники вітають дітей у різних куточках України.

На Волині прикордонники завітали у гості до дітей з особливими потребами. Окрім гостинців, військовий оркестр Волинського прикордонного загону подарував малечі святковий концерт. Щирі дитячі усмішки, радісний настрій, гучні оплески створили в залі незабутню атмосферу. 

За доброю традицією долучилися військові й до благодійної акції «Дарувати тепло-легко!», організовану одним із гіпермаркетів Луцька. Цьогоріч прикордонники допомогли Святому Миколаю здійснити майже 30 дитячих бажань. Їх хлопці та дівчата написали на листівках, які залишили на ялинці дитячих мрій.

Прикордонники Львівського загону привітали діток з Комунального закладу Львівської обласної ради «Краковецький навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою», а також дітей Рава-Руської школи інтернат та дітей сиріт із дитячого будинку сімейного типу.

А прикордонники Південного регіонального управління привітали з Днем Святого Миколая діток, які наразі проходять лікування у нейрохірургічному відділенні Обласної дитячої лікарні у місті Одеса.

Сьогодні також отримують від прикордонників привітальні листівки та смаколики дітлахи, які прямують до столиці. Щороку прикордонники ОКПП «Київ» проводили акцію «Миколайчик на кордоні» у столичних пунктах пропуску. Виклики цього року не зламали традиції і прикордонники провели акцію і цьогоріч. Привітальні флаєри та смаколики отримували діти, котрі прямували до столиці. Не так важливо, хто приходить у ролі святого Миколая, важливо, що дитина вірить і чекає чудес. «Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як ми проводимо таку акцію. Ми хочемо, щоб маленькі подорожувальники  посміхались і хоч на мить відволіклись від реалій буденності. Діти мають право на свято і ми намагаємось його створити»,- зазначив начальник ОКПП «Київ» полковник Олег Трофіменко. Дітлахи із задоволенням приймають подарунки та фотографуються зі своїми захисниками. Крім цього, прикордонники відвідали сьогодні діток з особливими потребами та малечу в дитячих будинках.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси