До уваги осіб, які планують перетинати кордон

НАЗАД
29 грудня 2022 14:06

Інформуємо, що станом на 14:00 29 грудня усі пункти пропуску на кордонах з ЄС та Молдовою (в межах Чернівецької області) працюють у штатному режимі.

Аварійних (позапланових) відключень електроживлення чи збоїв у роботі баз даних не зафіксовано.

Нагадаємо, що інформацію про стан черг на виїзд з України ви можете знайти на сторінці Західного Регіонального управління Держприкордонслужби у «Фейсбук», оновлення відбувається щотри години.

Інформацію щодо стану черг на території суміжних держав у напрямку України можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi.

У зв’язку з наближення Новорічних свят пасажиро потік на українсько-польському кордоні збільшився в обох напрямках. Впродовж попередньої доби черги з легковиків зафіксовано на усіх пунктах пропуску. По обіді спостерігалось накопичення з боку суміжної держави у «Краківці», «Шегинях», «Грушеві», «Угринові» та «Устилузі».

Станом на 14:00 в усіх пунктах пропуску на кордоні з Польщею зафіксовано черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду. Зокрема на перетин кордону очікують від 25 до 140 автівок. У «Шегинях» та «Краківці» на в’їзд в Україну очікує 80 та 20 легковиків відповідно.

Пасажирські автобуси очікують на виїзд до сусідньої країни майже у всіх пунктах пропуску. Значного накопичення немає, у чергах зупинилось від 2 до 6 автобусів. На в’їзд в Україну у пункті пропуску «Шегині» – 6 автобусів.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси