До уваги громадян, які планують поїздки через українсько-польський кордон!

НАЗАД
28 липня 2023 14:14

Як уже повідомлялося, інтенсивність пасажиро-транспортного потоку на західних рубежах залишається стабільно високою.

Зокрема, понад 60% транскордонного руху припадає на кордон України з Республікою Польща. Крім того, традиційно на вихідні дні черги на межі з Польщею зростають. Трохи менший пасажиропотік спостерігається від понеділка по четвер.

Найбільш завантаженими пунктами пропуску на кордоні з Польщею й надалі залишаються «Краківець» та «Шегині». Принагідно нагадуємо, що загалом у межах Львівської області цілодобово функціонують шість пунктів пропуску, через які можна перетнути кордон автобусом та легковим авто. На Волині перетнути кордон з Польщею можна автобусом і легковиком через «Устилуг», а через «Ягодин» - лише автобусом.

Зауважимо, що з початку місяця через пункти пропуску у Львівській та Волинській областях державний кордон, в обох напрямках, перетнули понад 1 мільйона 800 тисяч громадян і більше чверті мільйона транспортних засобів. Щодоби на українсько-польському кордоні прикордонники оформляють, у середньому, 60-62 тисячі осіб, а також від 9 до 11 тисяч транспортних засобів.

До речі, у липні кількість громадян, які прослідували на в’їзд в Україну переважає над кількістю пропущених на виїзд.

Рекомендуємо громадянам слідкувати за орієнтовним станом черг перед пунктами пропуску на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбук. А подорожнім, які слідують через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Нагадуємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси