До Старокостянтинова на щиті повернувся воїн Ізмаїльського прикордонного загону Касянчук Ігор

НАЗАД
08 листопада 2023 09:00

В останню путь провели полеглого у бою прикордонника солдата Ігоря Касянчука.

Похорони з військовими почестями відбулись у його рідному місті Старокостянтинів Хмельницької області. Попрощатись з Героєм прийшли рідні, близькі, знайомі та побратими з Ізмаїльського прикордонного загону. Герой загинув 13 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області.

Солдат Ігор Олександрович Касянчук народився 25 травня 1995 року у місті Старокостянтинів. Він закінчив Хмельницький економічний коледж. Працював зварювальником на заводі «Металіст», а потім вантажником у логістичній компанії «Нова пошта».

Був призваний за мобілізацією у 2022 році. Близько 9 місяців виконував бойові завдання на Херсонщині, де у складі інженерної групи облаштовував позиції та укріплення. Потім разом зі своїм підрозділом – прикордонною комендатурою швидкого реагування, продовжив нищити ворога на тому ж напрямку, а згодом – й на Луганщині.

«Це був сміливий боєць. Він виконував бойові завдання на високому рівні. У нього було багато друзів. Я пишаюсь тим, що служив поруч з ним і був його командиром. Для мене це безмежний біль… Щиро співчуваю його рідним та близьким. Він завжди залишиться у нашій пам’яті…», – зазначив начальник прикордонної застави на псевдо «Шейх».      

Щирі співчуття мамі, рідним та близьким полеглого Воїна…

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси