До Румунії порушники переправляли сигарети, а з Молдови - спирт

НАЗАД
15 травня 2015 17:11

Учора  прикордонники та митники в пункті пропуску «Порубне»  запобігли кільком спробам незаконного переміщення сигарет до Румунії. Їх намагались провезти на Батьківщин

Учора  прикордонники та митники в пункті пропуску «Порубне»  запобігли кільком спробам незаконного переміщення сигарет до Румунії. Їх намагались провезти на Батьківщину двоє румунів.

Так, у першому випадку в ході поглибленого огляду легкового автомобіля "Форд"  було виявлено  560 пачок сигарет «Фест», «Kent Hd», «Marble» та  «Rothmans». Тютюнові вироби  48-річний  водій приховав в спеціально виготовленому тайнику, що розміщувався в салоні автомобіля.  Ще в одного порушника виявили 40 пачок сигарет марки «Marble» між обшивкою та дахом автомобіля  "Фольксваген" . 20-річний водій, як і його співвітчизник позбувся автівки. Загальна сума вилучених транспортних засобів та сигарет  сягнула 180 тисяч гривень. 

Крім того  учора на кордоні з Молдовою в пункті пропуску «Сокиряни» прикордонниками Чернівецького загону спільно з митниками в легковому автомобілі «ГАЗ», яким в Україну повертався буковинець, виявили тайник.  В  ньому чоловік сховав 110 літрів спирту.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси