До прикордонників завітала «Мамина весна»

НАЗАД
22 серпня 2023 11:24

На Закарпаття до прикордонників Чопського загону завітали давні друзі - артисти громадської організації «Культурно-спортивне об'єднання інвалідів» з Черкащини.

Гості потішили військовослужбовців та працівників загону концертною програмою та цікавими розповідями.

Захід відбувся у рамках мистецько-соціального благодійного фестивалю «Мамина весна», метою якого є духовна підтримка матерів, чиї сини віддали життя за свободу і незалежність України, та українських воїнів, які наразі захищають нашу землю від російських окупантів. Традиційно захід  розпочався із вшанування пам’яті захисників України, які полягли у боях з російськими окупантами.

Артисти виконали для прикордонників авторські та українські народні пісні, читали вірші та провели конкурси. Правоохоронців та діточок, які прийшли на концерт разом з ними, пригостили солодощами та подарували їм символічні сувеніри.

Автор та організатор фестивалю «Мамина весна», голова правління громадської організації «Культурно-спортивне об'єднання інвалідів» (м.Сміла Черкаської області) Олександр Іськов зазначив:

 «Ми розпочали наш мистецько-соціальний захід «Мамина весна» ще у 2014 році. Відтоді нашою основною метою є духовна підтримка матерів, чиїх синів та доньок відібрала війна, формування до них особливо шанобливого ставлення з боку суспільства. Щиро дякуємо їм за виховання Героїв та патріотів нашої України, а також схиляємо голови перед усіма, хто наразі зі зброєю в руках відстоює свободу і незалежність України».

Після завершення концертної програми прикордонники подякували виконавцям та організаторам концерту, вручили їм пам'ятну відзнаку та запросили у гості знову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси