До прикордонників, які проходять лікування, завітали артисти з концертною програмою

НАЗАД
27 жовтня 2016 14:21

Нещодавно до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України з концертною програмою завітала творча група Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Нещодавно до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України з концертною програмою завітала творча група Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Ведучим творчого вечора виступив народний артист України Анатолій Гнатюк.

Актори театру підтримали прикордонників та бійців АТО, які знаходяться на лікуванні та реабілітації, теплими словами і піснями, що зігрівають серця кожного та піднімають бойовий дух військовослужбовця.

Крім того, актори подякували прикордонникам за теплу зустріч і вагомий особистий внесок кожного в захист рубежів нашої держави, побажали найскорішого одужання, душевного спокою та миру.

У свою чергу керівництво Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України подякувало акторам за виступ, адже для хворих бійців прикордонного відомства важливим є не лише медикаментозне лікування, а й духовне збагачення та підтримка, які лікують не лише тіло, а й душу.

Самі актори кажуть, що готові й надалі підтримувати прикордонників у шпиталі. Обіцяють частіше організовувати концертні програми та ставити вистави безкоштовно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси