До прикордонників на українсько-білоруському кордоні завітав Академічний ансамбль пісні і танцю Служби

НАЗАД
16 грудня 2021 10:07

Напередодні Дня Святого Миколая до прикордонників на Волині приїздив Академічний ансамбль пісні і танцю Держприкордонслужби.

Колектив відомчого Ансамблю прибув морально підтримати прикордонників, які залучені до виконання завдань на українсько-білоруському кордоні у спільній спеціальній прикордонній операції «Полісся».

Музичні вітання дарували солісти заслужені артисти України Юрій Ракул, Лауреати Всеукраїнських конкурсів Олена Зінчук, Валентина Демочко, Ірина Рябко, Дмитро Жбанков, Володимир Новохацький, Антон Медоліз, а також танцювальні номери Лауреату конкурсу імені Павла Вірського балет ансамблю.

Святкову атмосферу та свої творчі виступи дарували не тільки прикордонникам, а й майбутнім захисникам України дітям та молоді прикордоння у населених пунктах Шацьк, Ратне та Любешів.

Прикордонники та місцеві мешканці щиро дякували за вибух позитивних емоцій, які отримали під час виступів колективу ансамблю прикордонного відомства.

Нагадаємо, що днями до прикордонників, які виконують завдання з посилення охорони державного кордону з Білоруссю, завітали зірки української естради.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси