До прикордонників на Донбасі завітали учасники всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону

НАЗАД
28 сiчня 2021 15:58

Сьогодні у Сартані, що неподалік Маріуполя, «творчий десант» зі столиці дав концерт для прикордонників.

Благодійний концерт відбувся в рамках всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону, що організував відомий військовий волонтер Юрій Тира.

У місцевому будинку культури заслужений артист України Арсен Мірзоян та  гітарист Олександр Лозовський співали пісні, розповідали вірші та гуморески.

Захоплені атмосферою живого виступу талановитих та знаменитих українців, прикордонники зі складу Об’єднаних сил висловили вдячність артистам за отримані позитивні емоції, що такі важливі особливо під час виконання завдань з відсічі російської збройної агресії. На згадку про візит гостям вручили символічні сувеніри.

Нагадаємо, що тур артисти розпочали в середині минулого року у місті Щастя. За цей час у рамках благодійного проєкту артисти та творчі колективи, що доєднались до заходу, поїхали вздовж державного кордону України, не оминаючи жодного прикордонного підрозділу.

Загалом у турі взяли участь Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Злата Огнєвіч, Олександр Положинський, Іван Марунич, Олег Собчук, Роман Мацюта, Василь Логай, Антон Тіліс, Юрій та Дар'я Тира, квартет «LeonVoci», команди з «Ліги сміху» - «Загорецька Людмила Степанівна», «Кременчук», «Замок Любарта», дует «Торнадо Люкс».

«Творчий десант» планує завершити тур на Луганщині, як проїде всією Україною.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси