До прикордонників Чопського загону завітали у гості діти з танцювальних ансамблів Києва

НАЗАД
02 листопада 2016 11:37

Учора у Чопському прикордонному загоні відбувся день відкритих дверей для школярів, які приїхали у гості до «зелених беретів» із Києва.

Учора у Чопському прикордонному загоні відбувся день відкритих дверей для школярів, які приїхали у гості до «зелених беретів» із Києва.

Близько 80 дітей до прикордонників Закарпаття навідались в рамках проекту «Україна починається з Кордону» та з метою патріотичного виховання молоді.

Школярі – учасники Народного художнього ансамблю танцю «Вербиченька» та Зразкового  художнього колективу ансамблю народного та естрадного танцю «Любавушка», організували для прикордонників справжнє свято. Дітки виступили з українськими народними танцями, розповідали вірші, а на завершення подарували прикордонникам чудові подарунки, які власноруч виготовили.

У свою чергу, прикордонники розповіли дітлахам цікаві історії зі служби, показали автомобільну техніку, прилади спостереження та нічного бачення, продемонстрували свої вміння зупиняти автомобіль зі злочинцями. А кінологи разом з чотирилапими помічниками потішили малечу своїми вміннями виявляти сховані предмети.

Наприкінці зустрічі військові пригостили діток смачним чаєм та солодощами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси