До Польщі п’ятеро українців перевозили тютюн та бурштин

НАЗАД
23 грудня 2014 12:39

У рамках проведення посиленого огляду автомобілів у пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці все частіше виявляють порушників, які намагаються приховати товар у кон

У рамках проведення посиленого огляду автомобілів у пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці все частіше виявляють порушників, які намагаються приховати товар у конструктивних особливостях транспортних засобів.

Так, учора прикордонники Львівського загону  виявили трьох таких порушників. Двоє з них їхали до Польщі через пункт пропуску «Рава-Руська». У запасному колесі  і під капотом автомобілів «Ауді» та «Опель» українці намагалися перевезти майже 3 кг бурштину та близько 200 пачок сигарет. Ще один громадянин України прямував через пункт пропуску «Угринів» та запакував під заднім сидінням та в місці для запасного колеса іномарки майже 300 пачок сигарет.

Ще двоє наших співвітчизників прямували до сусідньої країни  через пункт пропуску «Ягодин» автомобілями «Форд» та «Фольксваген». Вони приховали в ящику для інструментів та в місці для запасного колеса 400 пачок сигарет. На порушників складені адмінпротоколи, товар вилучено.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси