До неконтрольованої території українці намагались приховано перевезти кошти, парфуми та наркотики

НАЗАД
29 грудня 2015 11:22

Учора ввечері прикордонники Краматорського загону в районі н.п. Нелипівка зупинили для перевірки автомобіль «Dachia», який намагався оминути контрольний пункт в’їзду-виїзду &a

Учора ввечері прикордонники Краматорського загону в районі н.п. Нелипівка зупинили для перевірки автомобіль «Dachia», який намагався оминути контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» та виїхати до неконтрольованої території.

В автомобілі окрім водія їхали пасажири. У однієї з пасажирок, громадянки України, правоохоронці виявили 66 тисяч рублів РФ, 100 доларів США та 71 тисячу гривень. Загальна сума виявлених коштів у гривневому еквіваленті склала понад 95 тисяч гривень. Громадянку передано співробітникам поліції для прийняття правового рішення. Автомобіль з 4-ма пасажирами повернуто зворотно на КПВВ «Зайцеве» для проходження контролю.

У цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону та працівники митниці учора вдень під час огляду автомобіля «Опель» в місці для запасного колеса виявили 106 флаконів концентрату парфумів та пакунок з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо наркотичною. Ще одного українця, який переміщував насіння канабісу зупинили в цьому ж контрольному пункті. Чоловік прямував на неконтрольовану територію та приховав наркотичну речовину серед речей.  

Виявлені флакони та речовину передано співробітникам поліції  в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси