До лав Державної прикордонної служби прибуває нове поповнення строковиків

НАЗАД
18 квiтня 2018 16:17

Станом на 18 квітня 2018 року до Державної прикордонної служби України вже прибуло понад сім десятків осіб, які будуть направлені до навчальних центрів Держприкордонслужби.

Нове поповнення строковиків нині прибуває до лав Державної прикордонної служби. Після призову строковики пройдуть базову підготовку в навчальних центрах Держприкордонслужби, а саме: в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, Кінологічному навчальному центрі, Навчально-тренувальному загоні морської охорони.

Станом на 18 квітня 2018 року до Державної прикордонної служби України вже прибуло понад сім десятків осіб, які будуть направлені до навчальних центрів Держприкордонслужби.

По завершенню підготовки військовослужбовці строкової служби будуть направлені в органи охорони державного кордону для подальшого проходження служби. Варто зауважити, що новоприбулі військовослужбовці будуть проходити службу в підрозділах Північного, Західного та Південного регіональних управлінь.

Загалом, відповідно до Указу Президента України від 15.03.2018 № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році», розпорядження Кабінету Міністрів України  від 21.03.2018 № 171-р «Про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсяги видатків для проведення призову у квітні – травні 2018 року», у Державну прикордонну службу України заплановано призвати на строкову військову службу 1200 осіб. Також варто зазначити, що призов на строкову військову службу завершиться 30 травня 2018 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси