До Ізмаїлу прибули викладачі із Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії

НАЗАД
03 листопада 2015 15:25

Учора до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибули викладачі із Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії.  

Учора до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибули викладачі із Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії. Метою візиту є проведення курсу навчання з підвищення кваліфікації «Тактика дій оглядових груп кораблів (катерів)».

З сьогоднішнього дня впродовж тижня українських моряків-прикордонників будуть навчати румунські викладачі. Теоретичні знання слухачі набуватимуть у стінах навчально-тренувального загону, практичні - безпосередньо на базі Ізмаїльської корабельно-катерної групи Одеського загону морської охорони. Слухачами курсу стали прикордонники Ізмаїльського навчально-тренувального, Одеського та Маріупольського загонів морської охорони.

Даний курс став можливим за підтримки Міжнародної організації з міграції в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Удосконалення управління діяльністю відділів прикордонної служби».

Нагадаємо, що у вересні цього року між Навчально-тренувальним загоном морської охорони Державної прикордонної служби України та Центром підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії, за участю експерта МОМ, було підписано План спільного навчання на 2015-2016 роки, а сьогодні його вже переведено у практичну площину.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси