До Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибули набувати досвід прикордонники з Румунії

НАЗАД
22 листопада 2016 12:01

Учора до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибула делегація від Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії. Метою візиту стала участь румунських правоохоронців у спільному з представниками морської охорони Державної прикор

Учора до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибула делегація від Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії. Метою візиту стала участь румунських правоохоронців у спільному з представниками морської охорони Державної прикордонної служби навчальному курсі «Техніка індивідуального виживання».

Ці навчання будуть проходити протягом тижня на базі морського прикордонного навчального закладу та на базі судна-тренажера «Новий Донбас», навчального центру ПрАТ «Українське дунайське пароплавство». Такі тренінги між відомствами країн проходять не вперше та проводяться у відповідності до підписаного раніше Плану співпраці між Ізмаїльським навчально-тренувальним загоном морської охорони Державної прикордонної служби України та Центром підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії на 2015 – 2016 роки.

Зі слухачами курсу будуть проводитись практичні заняття з боротьби за живучість надводного корабля (судна), порятунку людського життя на воді та відпрацювання питань надання первинної медичної допомоги. Кожен з учасників навчань практично відпрацює питання боротьби з пожежею на судні, навчиться використовувати як індивідуальні, так і колективні засоби рятування на воді. Також опанує спуск на воду рятувальних шлюпок та плотів, запуск їх двигунів та відпрацює стрибки у воду із рятувальними засобами.

У перший день навчань гостям було презентовано український прикордонний навчальний заклад, показано навчальні класи, тренажер по боротьбі за живучість надводного корабля (судна), лабораторію двигунів внутрішнього згорання, такелажну майстерню, електронний тир та електронну бібліотеку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси