До Дня прикордонника волонтери Харківщини доправлять на передову домашні ласощі

НАЗАД
26 травня 2015 09:32

Вже декілька місяців поспіль харківські  жінки різного віку та професій доправляють бійцям АТО домашні ласощі. На декілька годин раз на тиждень кухня однієї з господарок перетворюється на кулінарн

Вже декілька місяців поспіль харківські  жінки різного віку та професій доправляють бійцям АТО домашні ласощі. На декілька годин раз на тиждень кухня однієї з господарок перетворюється на кулінарний цех, на якому готують домашні страви – млинці, вареники з різною начинкою та різноманітну випічку.

Долучилась до цієї групи жінок-волонтерів і прапорщик Харківського прикордонного загону Ганна Гімпелевич. 

Жінки розповідають, що зроблена з душею страва обов'язково нагадає українським захисникам про рідний дім, де на них чекають, де за них моляться.  А головний інгредієнт блюда – це любов та частинка домашнього тепла.

«У нас сльози навертаються від того, що молодь така активна, небайдужа. І ми сподіваємося, що у нас все буде добре. От і ми робимо невеличкий вклад у велику справу», - висловлюють свою думку Ганна Гімпелевич та її подруга Ірина Зосимова.

За кілька годин кожна учасниця кулінарної сотні може наліпити відро вареників. Скільки вийде цього разу – не рахуватимуть. Частину наліплених вареників заморозять, решту відварять і передадуть волонтерам, які їдуть у зону АТО до Артемівська та Щастя, де несуть службу і рідні харків'яни-прикордонники.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси