До Адміністрації Держприкордонслужби завітали представники інспекційної групи військових спостерігачів

НАЗАД
11 лютого 2016 14:18

В Адміністрації Держприкордонслужби відбулась зустріч директора Департаменту охорони державного кордону Анатолія Махнюка з Багатонаціональною інспекційною

Учора в Адміністрації Держприкордонслужби України  відбулась зустріч директора Департаменту охорони державного кордону генерал-майора Анатолія Махнюка з Багатонаціональною інспекційною групою Військових спостерігачів під керівництвом Канади. Візит був організований з метою ознайомлення військових інспекторів із  діяльністю Державної прикордонної служби України в умовах сучасної  військово-політичної обстановки, в рамках візиту до України.

Під час заходу іноземній делегації презентовано інформацію  щодо виконання функцій та завдань прикордонного відомства на державному кордоні, а також в зоні проведення АТО.  Зокрема  прикордонники ознайомили військових спостерігачів з особливостями несення служби прикордонників в контрольних пунктах в’їзду-виїзду вздовж лінії зіткнення та на адміністративній межі з АР Крим, організацією взаємодії з іншими правоохоронними органами, станом інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону, а також перспективами подальшого розвитку прикордонного відомства.

Наприкінці зустрічі представники іноземної делегації подякували прикордонникам за конструктивну доповідь та виразили подальшу зацікавленість у питаннях забезпечення прикордонної безпеки. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси