До 8 років позбавлення волі засуджено співорганізатора каналу незаконного переміщення наркотиків через кордон

НАЗАД
21 грудня 2022 16:04

Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону викрили злочинну групу, яка займалась транскордонним переміщенням і збутом гуртових партій наркотичних засобів.

Як встановили правоохоронці, угруповання, до складу якого входило декілька жителів Львівщини та Харківщини, налагодили канал незаконного переміщення важких наркотиків через українсько-польський кордон. Зокрема, знаходячись на території Польщі, зловмисники приховали дурман у семи дорожніх сумках та скориставшись послугами пасажирських перевезень намагались його приховати під виглядом багажу подорожніх.

У пункті пропуску «Грушів», під час спроби незаконного ввозу «товару», ділків було викрито. Здійснивши перевірку рейсового автобуса, сполученням «Лодзь-Долина», оперативники виявили та вилучили понад 63 кг наркотиків опіатної групи.

За розцінками «чорного ринку» їх вартість може становити майже 2 млн грн.

Вироком Пустомитівського районного суду Львівщини співорганізатора каналу засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Стосовно інших учасників матеріали справи на стадії судового розгляду.

Заходи із припинення протиправної діяльності  проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси