Для нас висока честь виступати для прикордонників!

НАЗАД
22 липня 2023 09:21

Морально-психологічне розвантаження для прикордонників подарували учасники проєкту «6992 кілометри державного кордону».

Юрій Тира – засновник благодійного туру артистів для оборонців країни, вчергове завітав на прикордоння Чернігівщини. Цього разу для прикордонників співали Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Анна Добриднєва та Віктор Бронюк, який представив свій новий народний хіт.

«Тур #6992кмДержавногоКордону існує вже чотири роки. Але артисти, які з нами їздять, беруть участь у концертах починаючи з 2014 року. Це справжні артисти, які з повагою і вдячністю використовують кожну можливість приїхати до вас, до справжніх, до прикордонників. Ми вам вдячні за те, що ви є! Завжди, коли ми виїжджаємо з країни і коли повертаємося, ми бачимо вас, справжніх – ПЕРШИХ, З ЧЕСТЮ! Для нас висока честь виступати для прикордонників», -  зазначив відомий волонтер і меценат Юрій Тира.

Чудова атмосфера, класний звук, гарний гумор та проникливі пісні не залишили байдужими нікого з присутніх. Прикордонники віддячили гостям бурхливими оплесками та найтеплішими словами подяки. До того ж була можливість поспілкуватись із зірками після концерту та зробити світлини на згадку, що додало ще більш піднесеного настрою військовослужбовцям.

«Попри війну, попри військові будні, попри всі виклики і випробування, які маємо, ми вміємо цінувати кожну мить.

Слава Україні!

Героям слава!» - написав на своїй сторінці у Фейсбуку Віктор Бронюк дякуючи оборонцям кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси