Для зупинки порушника прикордонникам довелось застосувати зброю

НАЗАД
27 вересня 2015 10:54

Чоловіка, який відмовився надати документи для перевірки та намагався утекти, затримали вчора прикордонники Луганського загону. Виконуючи завдання на одному з контрольних постів поблизу населеного пункту Б

Чоловіка, який відмовився надати документи для перевірки та намагався утекти, затримали вчора прикордонники Луганського загону. Виконуючи завдання на одному з контрольних постів поблизу населеного пункту Білолуцьк, що на Луганщині наряд зупинив транспортний засіб марки  «Ваз».

Під час здійснення перевірки, водій відмовився виконувати законні вимоги прикордонного наряду надати документи та одразу ж спробував втекти,  намагаючись здійснити об’їзд контрольного поста. У зв’язку з створенням загрози наїзду на склад наряду, прикордонниками було здійснено попереджувальний постріл вгору, а згодом по колесам автомобіля для його примусової зупинки. Порушника було затримано, ним виявився 46-річний громадянин України.  Відносно затриманого прикордонники склали документи адмінпровадження за ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону». За даним фактом проінформовано працівників МВС. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси