Для перевезення контрабандних сигарет використовують різний транспорт

НАЗАД
05 жовтня 2012 14:19

Громадянина України, який намагався перемістити в Угорщину майже 2 тисячі пачок сигарет українського виробництва, затримали напередодні вихідних.

Громадянина України, який намагався перемістити в Угорщину майже 2 тисячі пачок сигарет українського виробництва, затримали напередодні вихідних. Прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону зупинили його за  10 метрів від державного рубежу з шістьма сумками тютюнових виробів.

Також 600 пачок сигарет знайшли у рейсовому автобусі «Неоплан». Куриво приховав громадянин Угорщини під обшивкою багажника. Він збирався  виїхати  через пункт пропуску „Лужанка”, що в Закарпатській області. Сума вилученого товару та автобуса склала 250 тисяч гривень.

У пункті пропуску „Рава-Руська” прикордонно-митна оглядова група виявила у подвійному днищі багажника автомобіля «Фіат» майже 1800 пачок сигарет. Їх спробував приховати громадянин Польщі.

Ще понад 5 тисяч пачок сигарет відшукали прикордонники Луцького загону спільно зі працівниками митниці у вагоні з щебенем вантажного поїзда «Ягодин – Дорогуськ». Крім того, вартові кордону відділу „Ягодин” під час патрулювання на березі річки Західний Буг знайшли човен та 5 ящиків „безгоспних” сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси