Діяти у екстремальних ситуаціях

НАЗАД
31 грудня 2022 08:31

У Навчальному центрі Морської охорони відбувся черговий випуск старшин і сержантів за кількома напрямками підготовки

Дії у екстремальних ситуаціях, тактична та вогнева підготовка, перша медична допомога – навички, якими протягом чотирьох тижнів оволодівали учасники навчання.

Разом з тим, морські прикордонники вчилися вчасно та ефективно виявляти противника, бути непомітним для нього, удосконалювали свою майстерність у стрільбі та ураженні ворога на морі.

Практикувалися й в управлінні та обслуговуванні малого прикордонного катера, зокрема безпечного запуску двигунів в будь-яких погодних умовах.

Також організовували посилену оборону та охорону корабля і готувалися до ведення бойових дій спільним екіпажом. Проходили полігон з боротьби за живучість корабля, в умовах максимально наближених до реальних, боролися з місцевим загорянням, використовуючи аварійно-рятувальне майно, ліквідували навчальне затоплення всередині корпусу у випадках аварійних пошкоджень внутрішніх корабельних трубопроводів або зовнішньої обшивки корабля.

Витривалість, відмінна фізична підготовка, хороший окомір, точність, швидкість реакції – якості, які напрацьовували прикордонники задля того, аби у бойових умовах, незважаючи на штормову погоду, хитавицю та будь-які інші екстремальні умови, діяти чітко та злагоджено.

По закінченню курсів підвищення кваліфікації та за підсумками результатів підготовки, моряки-прикордонники отримали відповідні відомчі свідоцтва та грамоти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси