Дитинство має бути радісним

НАЗАД
11 липня 2024 16:18

Сімдесят дітей прикордонників – учасників бойових дій та військовослужбовців Західного регіонального управління – днями відвідали спортивно-розважальний центр «Леоленд».

Цей захід вдалося організувати за сприянню меценатів і спонсорів та   керівництва регіонального управління.

До речі, «Леоленд» – це проєкт, який поєднує розвиток дітей, освіту, спорт і розваги.

Під час візиту до центру діти отримали море позитивних емоцій. Залежно від віку вони розважалися на одній з трьох локацій. Наймолодші пізнавали світ у «Кігуруміку». Це ігровий простір для дітей віком від 1 до 5 років з лабіринтом, сухим басейном, каруселлю, батут-рингом та водним батутом, а також іншими цікавинками. Дещо старші розважалися у «Кігурумі парку» – зоні активних розваг, де влаштовано батутну арену, лабіринт з гірками та перешкодами, ніндзя-парк, великий та мініскеледроми, яму з поролоновими кубиками, ігрові автомати та  інтерактивні атракціони.

Найстарші побували у інтерактивному місті професій «Кідландія». Там вони отримали карту міста, гроші різних номіналів – ланди і знайомилися з особливостями різних професій. Також мали змогу розважатися, розвивати свої соціальні навички, навчалися комунікації та самостійності.

Усміхнені та радісні обличчя дітей стали яскравим свідченням того, що усі вони весело та з користю провели час.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси