Діти прикордонників побували на відпочинку в Австрії

НАЗАД
26 липня 2024 15:20

Для Державної прикордонної служби України піклування про поранених співробітників та родин тих, хто загинув, захищаючи нашу країну від ворога, є пріоритетним питанням.

Нещодавно для дітей загиблих, поранених, захоплених у полон або зниклих безвісти за особливих обставин військовослужбовців Державної прикордонної служби України, військових інших складових Сил оборони, поліцейських та рятувальників було організовано відпочинок у Австрії.

Поїздка стала можливою завдяки підтримки Фундації першої леді України Олени Зеленської та Посольства України в Австрії, представника Kiwanis –  Еріха Гофмархера, керівниці проєкту VinziHerz Graz – Юлії Мальчевської.

Протягом двох тижнів діти відвідали багато цікавих локацій: місто Бад Радкерсбург, де насолоджувалися екскурсіями, атракціони в Dinoplatz, каталися на старовинному потязі у Stainz in Weststeiermark, змагалися та отримували подарунки в Motorikpark Gamlitz. Також відвідали замок Ригерсбург та взяли участь у святкуванні дня міста Бад Радкерсбург, під час якого заспівали українські пісні.

ДПСУ дякує організаторам за теплий прийом та надзвичайно змістовний і насичений різними заходами відпочинок дітей прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси