Діти прикордонників Чернівецького загону перемогли у футбольному турнірі до Дня Незалежності

НАЗАД
24 серпня 2017 09:28

Напередодні Дня Незалежності України у Чернівцях відбувся традиційний дитячий турнір з міні-футболу. До складу команд входили діти працівників різних структур області, зокрема прикордонної та міграційної служб, Нацполіції і служби з надзвичайних ситуацій.

Напередодні Дня Незалежності України у Чернівцях відбувся традиційний дитячий турнір з міні-футболу.

Гравці дитячих команд віком 10-12 років визначали кращого у боротьбі за кубок на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Маленький Париж». До складу команд входили діти працівників різних структур області, зокрема прикордонної та міграційної служб, Нацполіції і служби з надзвичайних ситуацій.

Змагання проводилися з метою популяризації та розвитку дитячо-юнацького футболу в області, підвищенні масовості спорту та зміцненні здоров’я підростаючого покоління.

На турнірі визначилися кращі команди та гравці у різних номінаціях.

У напруженій та безкомпромісній боротьбі кращою виявилася команда дітей військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону.

Переможцям та призерам вручили кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки. Наступний подібний турнір організатори запланували провести до свята Дня захисника України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси