Діти прикордонників побували на екскурсії у Польщі

НАЗАД
24 травня 2016 16:42

Тридцятеро дітей прикордонників Львівського та Мостиського загонів Західного регіонального управління Держприкордонслужби, віком від 10 до 14 років, побув

Тридцятеро дітей прикордонників Львівського та Мостиського загонів Західного регіонального управління Держприкордонслужби, віком від 10 до 14 років, побували на екскурсії у місті Перемишль, що у Польщі. Поїздка дітвори на відпочинок була організована відповідно до запрошення Прикордонного Уповноваженого Республіки Польща по Безщадській ділянці Прикордонної варти полковника Пьотра Патли.

У ході екскурсії діти мали можливість відвідати музей гончарства,  історичні пам’ятки архітектури та підземелля міста Перемишль, де довідались про багато цікавих фактів історії міста. Також малеча разом з дітьми польських колег-прикордонників побувала на родинному пікніку, де весело провели час та отримали море позитивних вражень. Крім того, усі мали змогу покататися на рейковому атракціоні, на кшталт американських гірок.

На завершення екскурсії військовослужбовці Бещадського  відділу подарували кожній дитині сувеніри у вигляді ведмедя, одягнутого у прикордонну форму.  А діти українських прикордонників, у свою чергу, на згадку польським колегам подарували сувеніри та львівські солодощі. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси