Діти Черкащини взяли участь в акції «Подаруй книгу воїну»

НАЗАД
21 грудня 2015 15:33

Нещодавно до Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, що в смт. Оршанц

Нещодавно до Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, що в смт. Оршанці, завітали представники освіти та учні Черкаського району.

На початку навчального року діти Геронимівської та Білозірської  шкіл цього району залучились до акції «Подаруй книгу воїну». Деякі з книжок, які збирали учні, були передані на передову, а ще частину - близько 100 книжок школярі привезли в бібліотеку Навчального центру.  

«Так склалось, що не найлегші часи переживає наша держава. Учні наших шкіл також не байдужі до цих подій - виготовляють обереги та передають на передову, збирали продукти, одяг, намагаються залучатись до всій акцій. Тому ми завітали до Вас і передаємо разом з книжками ще часточку своєї душі, нашого тепла. Ті добрі традиції, що існують між освітянами Черкаського району та Навчальним центром і надалі будуть міцнішати не зважаючи на зміну поколінь», - розповідає начальник відділу освіти  Людмила Григорчук.

Віршами та святковими побажаннями з Новорічними святами курсантів привітала Аня Житкова, голова учнівського осередку самоврядування ліги старшокласників учнів Черкаського району.

- Ми щиро вітаємо усіх військовослужбовців з Новим роком. Сподіваємося, що подаровані нами книги – а це і художня і історична література,  допоможуть прикрасити хвилини перепочинку та додадуть натхнення під час охорони нашої рідної землі,- зауважила одна із учениць.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси