Держприкордонслужба здійснює посилену охорону державного кордону

НАЗАД
21 березня 2014 15:09

Держприкордонслужба в умовах ускладнення обстановки продовжує нарощувати зусилля з охорони кордону, здійснює посилення прикордонного контролю та контролю за дотриманням правил прикордонного режиму.

Державна прикордонна служба України в умовах ускладнення обстановки продовжує нарощувати зусилля з охорони кордону, здійснює посилення прикордонного контролю та контролю за дотриманням правил прикордонного режиму.

Охорона державного кордону на всіх ділянках здійснюється посилено. На службі в морі використовуються кораблі та катери Морської охорони. Авіацією прикордонного відомства проводиться моніторинг державного кордону.

Спільно зі співробітниками МВС та СБУ на кордоні з Росією продовжуються операція «Кордон» з недопущення в’їзду в Україну осіб, які можуть брати участь в заходах екстреміського характеру.

На придністровському сегменті українсько-молдовського державного кордону розпочалася ще одна спеціальна операція. Це пов’язано з заявами МЗС України та представників деяких держав в ООН, щодо активності російських військ на території Придністровського регіону РМ та вербовки провокаторів для дестабілізації обстановки в Одеській області. Наразі до проведення заходів додатково залучаються резерви Держприкордонслужби  спільно з військовослужбовцями ЗСУ, а також виставляються додаткові прикордонні наряди та патрулі і контрольні пости.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси