Держприкордонслужба збільшуватиме парк малої авіації

НАЗАД
18 травня 2012 14:59

«Питання придбання для Державної прикордонної служби легких вертольотів цього року має перейти в практичну площину. В бюджеті Служби передбачено кошти для початку цих робіт".

«Питання придбання для Державної прикордонної служби легких вертольотів цього року має перейти в практичну площину. В бюджеті Служби передбачено кошти для початку цих робіт. Сьогодні Інженерно-технічний департамент детально займається пошуком найбільш оптимальної техніки. Згодом почнемо тендерні процедури для закупки вертольотів відповідного класу та за адекватною вартістю», - заявив перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Павло Шишолін в інтерв’ю газеті «Прикордонник України».

За його словами, використання малої авіації дає суттєву економію пального і високі результати. «Так, у якості експерименту, з постійним несенням служби кораблів у морі, ми використовували авіацію. Симбіоз використання літака «Diamond» й корабля дав позитивний результат – чотири іноземні шхуни затримано, дві з них за нашою інформацією зупинили румунські та турецькі колеги. Ще кілька шхун ми видворили за межі економзони України. Також нові методи служби дозволили навести порядок з українськими браконьєрами», - сказав Павло Шишолін.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси