Держприкордонслужба України продовжує ретельно перевіряти громадян, що слідують в Україну

НАЗАД
15 квiтня 2014 09:47

Учора у  пункті пропуску «Червонопартизанськ» прикордонники Луганського загону  затримали громадянина Росії, який мав намір потрапити в Україну рейсовим автобусом &

Учора у  пункті пропуску «Червонопартизанськ» прикордонники Луганського загону  затримали громадянина Росії, який мав намір потрапити в Україну рейсовим автобусом «Гуково-Свердловськ».  

Під час перевірки 45-річний чоловік не зміг вказати мети своєї поїздки. Крім того, в особистих речах він віз військовий казанок, сухе горюче, водо-вітростійкі сірники, ножик складаний, газову грілку для приготування їжі, термоодяг, спальний мішок, продукти харчування тривалого зберігання, носій інформації - жорсткий диск, прапор олімпіади «Сочі-2014» та інші речі військового призначення. Наразі росіянину відмовлено у пропуску та заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки.  

А у пункті пропуску «Доманове», що на Волині,  прикордонники Луцького загону не пропустили в Україну двох громадян Білорусі.

Білоруси  прямували в Україну автомобілем «Ніссан» та були вдягнені у камуфльовану форму. Під час перевірки один із чоловіків виявляв агресію, не виконував законні вимоги прикордонного наряду та взагалі – намагався втекти. Чоловіка вартові кордону відразу затримали. Під час затримання він чинив супротив. Даного громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.185-10 та ст.202 КУпАП. Також під час огляду в автомобілі було виявлено ніж та гумовий кийок. Про дане правопорушення   поінформовано працівників міліції у Волинській області.  

 Білорусу-втікачу заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки, іншому його співвітчизнику  відмовлено в пропуску через кордон у зв’язку з непідтвердженою метою поїздки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси