Держприкордонслужба у взаємодії правоохоронними та силовими відомствами посилює заходи контролю на всіх ділянках кордону

НАЗАД
03 жовтня 2015 09:30

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з підрозділами СБУ, прокуратури, МВС та ДФС продовжує вживати комплекс заходів щодо посилення контр

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з підрозділами СБУ, прокуратури, МВС та ДФС продовжує вживати комплекс заходів щодо посилення контролю на всіх ділянках кордону, в тому числі на придністровському сегменті.

Заходи з посилення охорони кордону, направлені на забезпечення недоторканності кордону України, безперебійної роботи пунктів пропуску, належної безпеки пасажирів, які перетинають державний кордон, недопущення в’їзду до України екстремістськи налаштованих осіб та ввозу на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору. Посилюється контроль і в межах контрольованих прикордонних районів.

Крім того до цієї роботи на придністровському сегменті залучаються військовослужбовці Національної Гвардії України, які несуть службу лише спільно з прикордонниками, координацію діяльності яких з охорони державного кордону покладено на Держприкордонслужбу.

Державна прикордонна служба України звертається до  жителів прикордоння щодо співпраці в охороні державного кордону та просить повідомляти про факти протиправної діяльності на гарячу телефону лінію служби «Довіра» за телефоном: (044) 527-63-63.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси