Держприкордонслужба вживає усіх можливих заходів для зменшення черг до Криму

НАЗАД
23 грудня 2014 10:20

З метою мінімізації можливостей для зловживань персоналу у пунктах контролю на адмінмежі з АР Крим з’являться спеціальні робочі місця, де уповноважені посадові особи прийматимуть скарги на дії пр

Незважаючи на те, що порівняно з п’ятницею дещо знизилася кількість автомобілів у пунктах контролю через адмінмежу до АР Крим, ситуація все ще залишається напруженою.

Сьогодні вранці кількість вантажівок, що прямують на півострів через основні пункти контролю «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар» склала близько 400 автомобілів на кожному.

Як вже повідомляла Держприкордонслужба, окрім новорічних свят причиною скупчення автотранспорту є те, що, нібито, з 1 січня російська сторона планує запровадити декларування усіх без винятку товарів, які прямують з материкової України.

Враховуючи складну ситуацію, Державна прикордонна служба України робить усе можливе, щоб пришвидшити процедуру оформлення автомобілів. Зокрема, збільшено кількість прикордонних нарядів та додаткових робочих місць для оформлення автотранспорту.

З метою мінімізації можливостей для зловживань персоналу у пунктах контролю на адмінмежі з АР Крим з’являться спеціальні робочі місця, де уповноважені посадові особи прийматимуть скарги на дії прикордонників та відразу на них реагуватимуть. Також Державна прикордонна служба нагадує усім громадянам, які слідують до Криму, що в Адміністрації Держприкордонслужби цілодобово діє багатоканальний телефон «гарячої лінії»  (044) 527-63-63.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси