Держприкордонслужба вивчить заяву Кримської правозахисної організації щодо вимагання прикордонниками хабарів на адмінмежі

НАЗАД
06 лютого 2016 11:05

Нагадаємо, що обмеження по низці товарів та перевезення їх між материковою частиною та тимчасово окупованою територією АР Крим визначені Постановою КМУ ві

Державна прикордонна служба України взяла до уваги заяву Кримської правозахисної організації, щодо випадків вимагання неправомірної вигоди за перевезення товарів від громадян, які перетинають адміністративну межу між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим. Також  інформуємо, що  по даному факту буде здійснена відповідна перевірка та вжиті всі необхідні заходи, аби запобігати таким ганебним вчинкам.

Також Держприкордонслужба звертається до  усіх громадян у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність. Тому звертаємося до усіх учасників руху не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, впливати на прийняття правового рішення правоохоронцями.

Нагадаємо, що обмеження по низці товарів та перевезення їх між материковою частиною та тимчасово окупованою територією АР Крим визначені Постановою КМУ від 16.12.15 №1035.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси