Держприкордонслужба продовжує протидіяти корупційним проявам

НАЗАД
05 лютого 2016 16:17

Держприкордонслужба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу.  

Держприкордонслужба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу. Адже на сьогодні корупція стала одним з найнебезпечніших видів злочину, тому у цьому напрямку підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства значно посилили роботу та активно працюють спільно з іншими правоохоронними органами. 

Так, учора в пункті пропуску «Ягодин», що на ділянці відповідальності Луцького загону,співробітники внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства провели раптову перевірку організації та несення служби зміною прикордонних нарядів.

Як результат перевірки, у шести військовослужбовців зі складу зміни прикордонних нарядів співробітники ВВБ виявили декілька мобільних телефонів, які заборонено мати при собі під час несення служби, та невстановлені кошти.

Крім того, невстановлені кошти виявили співробітники ВВБ Білгород-Дністровського загону уінспектора прикордонної служби, який виконував обов’язки у складі прикордонного наряду у пункті пропуску «Удобне», що на Одещині.

За даними фактами призначено службові розслідування.

Зауважимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві незмінний. Незалежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, впливати на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси