Держприкордонслужба продовжує нарощувати потенціал у боротьбі з нелегальною міграцією та торгівлею людьми

НАЗАД
28 липня 2015 10:40

Нещодавно за ініціативи Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) у м. Кишиневі відбулося засідання робочої групи. Осно

Нещодавно за ініціативи Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) у м. Кишиневі відбулося засідання робочої групи за участі співробітників Департаменту Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова, Прикордонної варти Республіки Польща, Прикордонної поліції Румунії, Державної міграційної служби України, Міністерства внутрішніх справ України та представників Головного експертного-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України. Основною темою заходу було запобігання та боротьба з нелегальною міграцією і торгівлею людьми.

У ході зустрічі представники правоохоронних органів іноземних держав проінформували про порядок проведення експертизи проїзних документів та останні тенденції у сфері захисту паспортів.

Також було обговорено питання щодо доцільності залучення правоохоронних органів України та Молдови до використання сучасних інформаційних ресурсів Європейського Союзу про виявлені підроблені паспортні документи, що дасть змогу значно підвищити ефективність боротьби з нелегальною міграцією та торгівлею людьми.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси