Держприкордонслужба продовжує активну боротьбу з протиправною діяльністю на державному кордоні

НАЗАД
04 липня 2015 10:59

Державна прикордонна служба України на виконання доручень Президента України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності н

Державна прикордонна служба України на виконання доручень Президента України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Так, на сьогодні проводяться  три спеціальні  операції із залученням силових відомств не тільки нашої держави, а і суміжних країн: «Кордон 2015», «Данубіус» та «Зубр 2015». Уже є перші результати.

Зокрема в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон 2015» прикордонники спільно з представниками інших відомств та прикордонних структур суміжних країн ЄС вже виявили 226 незаконних мігрантів.

Також, з травня поточного року співробітники прикордонного відомства активно приймають участь у проведені  спільної операції з охорони кордону «Данубіус», яка проводиться на українсько-молдовській ділянці державного кордону за ініціативи Місії Європейського Союзу з надання прикордонної допомоги Україні та Молдові EUBAM. За період проведення операції представники Держприкордонслужби затримали товарів, які намагалися зловмисники незаконно перемістити через кордон, на суму майже 800 тисяч гривень.

Крім того з липня цього року з метою запобігання, виявлення та припинення незаконної міграції, контрабандної та іншої протиправної діяльності через українсько-білоруський кордон та відповідно до Плану затвердженого керівниками прикордонних відомств України та Республіки Білорусь розпочато планування спільної спеціальної прикордонної операції «Зубр 2015».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси