Держприкордонслужба попереджає жителів прикордоння про відповідальність за втягування персоналу відомства у протиправну діяльність

НАЗАД
26 серпня 2015 16:22

Активна боротьба з протиправною діяльністю на кордоні, в тому числі серед персоналу, яка здійснюється відповідними підрозділами Державної прикордонної служби,  дає свої позитивні результати. &

Активна боротьба з протиправною діяльністю на кордоні, в тому числі серед персоналу, яка здійснюється відповідними підрозділами Державної прикордонної служби,  дає свої позитивні результати. Прикладом зрушень може слугувати південний напрямок кордону, де активно діють та запобігають правопорушенням.

Так, учора до дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Кодима» Котовського загону підійшов місцевий мешканець з метою домовитися про організацію протиправної діяльності на кордоні. Прикордонник відмовив нашому співвітчизнику та доповів про цей факт встановленим порядком.

 Загалом з початку року тільки прикордонниками Котовського загону зафіксовано 14 випадків спроб місцевих жителів домовитися про організацію протиправної діяльності на кордоні.  Результатом яких стала відмова персоналом відомства від участі у протиправній діяльності.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси