Держприкордонслужба попереджає про суттєві ускладнення в пунктах контролю на межі з АР Крим

НАЗАД
17 вересня 2014 08:43

Державна прикордонна служба інформує громадян, які планують виїхати до АР Крим через пункти контролю «Чаплинка» та «Каланчак», про суттєві ускладнення руху на даних

Державна прикордонна служба інформує громадян, які планують виїхати до АР Крим через пункти контролю «Чаплинка» та «Каланчак», про суттєві ускладнення руху на даних напрямках. Станом на 8.00 17 вересня черги на виїзд з материкової частини України у ПК «Каланчак» складають до 10 км, у ПК «Чаплинка» - до 4 км. Така ситуація виникла внаслідок прискіпливого огляду російськими прикордонниками автомобілів громадян України та вантажівок української реєстрації. Враховуюче те, що в середньому оформлення однієї вантажівки у російських прикордонників триває понад  30 хвилин, а легкових автомобілів – не менше 20 хвилин, а для оформлення в російський пункт пропуску прикордонники запускають лише по одному транспортному засобу, водії вимушені очікувати в черзі годинами.

Державна прикордонна служба України рекомендує громадянам України обирати для руху до АР Крим пункт контролю «Чонгар» де скупчення автотранспорту відсутнє. У свою чергу українські прикордонники вживають усіх заходів, щоб полегшити учасникам руху пересування в обидва напрямки.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси