Держприкордонслужба отримає від Міністерства оборони США обладнання для посилення кордону вартістю 7 мільйонів доларів

НАЗАД
12 травня 2014 14:10

Частину обладнання, призначеного для посилення охорони кордону, Державна прикордонна служба України вже почала отримувати  у рамках проекту міжнародно-технічної допомоги

Прикордонне відомство отримає від Міністерства оборони США додатковий пакет допомоги у розмірі 7 мільйонів доларів  для забезпечення потреб безпеки на державному кордоні.  Частину обладнання, призначеного для посилення охорони кордону, Державна прикордонна служба України вже почала отримувати  у рамках проекту міжнародно-технічної допомоги,  а саме: паливні насоси, колючий дріт, акумулятори для автомобілів, запчастини, біноклі, засоби зв'язку для забезпечення охорони кордону.

Близько 3 мільйонів доларів США буде надано для підтримки персоналу Державної прикордонної служби України, який виконує свої завдання на кордоні.   На ці кошти буде придбано палатки, службові модулі, генератори напруги, обігрівачі, цистерни для питної води і палива. Ще близько 4 мільйонів доларів США буде витрачено для покращення потенціалу прикордонного відомства, а саме закупівлі обладнання для  забезпечення зв'язку, технічного контролю і спостереження.

Уся техніка та обладнання будуть закуплені офісом агентства зменшення загроз при Посольстві США в Україні та передана прикордонному відомству протягом трьох місяців.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси