Держприкордонслужба до Дня захисника України посилить заходи безпеки та культуру прикордонного контролю

НАЗАД
13 жовтня 2015 15:36

Цього року наша держава уперше відзначатиме День захисника України. Президент Петро Порошенко запропонував відзначати це свято під гаслом «Сила

Цього року наша держава уперше відзначатиме День захисника України. Президент Петро Порошенко запропонував відзначати це свято під гаслом «Сила нескорених», адже усі захисники України продемонстрували незламну силу духу та справжній героїзм під час захисту територіальної цілісності нашої держави. Українські воїни, в тому числі й прикордонники, стійко виконували свої обов’язки та зуміли втримати натиск окупаційних сил.

Для прикордонників свято Дня захисника України особливо важливе та хвилююче. Адже під час бойових дій на Сході країни 66 прикордонників загинули, ще 397 зазнали поранень, в тому числі й тяжких, 7-ро – рахуються зниклими безвісті. З метою вшанування пам’яті загиблих та пропагування Дня захисника України протягом тижня в усіх органах охорони та підрозділах державного кордону за участі Героїв та учасників АТО пройдуть урочисті збори та зібрання особового складу.

Також впродовж тижня Державна прикордонна служба України особливу увагу приділятиме посиленню безпекової складової на державному кордоні, підвищенню рівня культури прикордонного контролю та недопущенню порушень військової дисципліни.

Прикордонне відомство і в подальшому зосереджуватиме свої зусилля на тому, аби пам'ять про загиблих воїнів-прикордонників слугувала моральним стимулом для кожного військовослужбовця якісно та гідно виконувати свої службові обов’язки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси