Держприкордонслужба активно готується до охорони кордону в зимовий період

НАЗАД
25 вересня 2014 16:37

Держприкордонслужба України активно готується до настання холодів та зимового періоду. На сьогодні одним із основних завдань є забезпечення військовослужбовців теплим одягом та необхідними речами

Держприкордонслужба України активно готується до настання холодів та зимового періоду. На сьогодні одним із основних завдань є забезпечення військовослужбовців теплим одягом та необхідними речами. Особлива увага приділяється перш за все забезпеченню персоналу, який проходить службу в межах Луганської, Донецької та Херсонської областей, а також тим військовослужбовцям, які надходили на доукомплектування під час мобілізації.

Сьогодні чергова партія теплих речей надійшла в Окрему комендатуру охорони та забезпечення. Їх було розвантажено на склади, звідки за короткий проміжок часу вони будуть направлені в прикордонні підрозділи на державному кордоні України. Цього разу поставщики доправили прикордонникам 1500 утеплених камуфльованих курток.

У ході планової роботи по закупівлі необхідних речей по зимовому плану прикордонним відомством вже укладено договори для закупівлі одягу, інвентарного майна та засобів індивідуального захисту на загальну суму майже 155 мільйонів гривень. З цієї суми використано трохи більше 46 мільйонів. Варто зазначити, що підприємства, які постачають одяг, працюють на повну потужність, оскільки в останній період кількість замовлень в них значно побільшало. По мірі виготовлення заказ відразу направляється замовнику.

На сьогоднішній день вже отримано 2500 утеплених курток (до кінця жовтня планується отримати ще 15 тисяч штук), 3700 комплектів камуфльованого одягу (до кінця жовтня – 33 тисячі комплектів), 7 тисяч пар берців (до кінця жовтня – 13 тисяч пар) та інше. Крім того найближчим часом від постачальників буде отримано утеплені шапки, теплу білизну, зимові шкарпетки тощо. Також проводиться закупка утеплених гумових чобіт, костюмів від дощу, валянків та хутряних кожухів. Для розміщення персоналу проводиться робота по забезпеченню та закупівлі спеціальних палаток, наметів, зимових спальних мішків, матраців, ковдр. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси